ervaringen

Wat anderen over ons zeggen

Boek een afspraak

Recensies

Lees hier hoe andere moeders hun bezoek aan ons ervaren hebben.

Toen we zwanger waren van ons eerste kindje verwees mijn vriendin, een goeie verloskundige, ons naar Babylook. Zij vertrouwde blind op de deskundige echoscopistes die er werken en dus ging ik er met alle vertrouwen heen.

Inmiddels hebben wij onlangs de “laatste” pretecho bij hun gehad van ons derde kindje. Ik kan niks anders zeggen dan, super aardige en betrouwbare echoscopistes. Ze zijn flexibel en denken goed met je mee met afspraken plannen. Ik zou Babylook aan iedereen aanbevelen! Liefs Cara

Cara van Poppel
Tijdens de zwangerschap zijn wij twee keer bij Babylook geweest om een echo te laten maken. Een geslachtsbepalende echo en later ook een 3/4D echo.

Er werd ruim de tijd genomen om ons kindje zo goed mogelijk in beeld te krijgen met een enthousiaste en uitgebreide uitleg. Naast de serie foto’s, hebben we de 3/4D echo ook op een USB-stickje vast laten leggen.

Een leuke herinnering voor later!

Nina
Wij kwamen mij Babylook terecht toen we 13 weken zwanger waren van onze eerste kleine.

We hadden een afspraak bij Manon. Het is erg fijn dat Manon zo veel tijd voor je neemt. Hierdoor voel je je erg op gemak en heb je ook het gevoel dat je alles kan vragen. Manon vertelde alles uitgebreid en liet alles erg duidelijk zien.

Het is erg mooi om te zien hoe duidelijk de beelden zijn en hoe herkenbaar de echos zijn ten opzichte van de kleine na de geboorte.

Bij onze 2e kleine hebben we geen moment getwijfeld om weer terug te gaan naar Babylook.

Wij raden iedereen aan om naar Babylook te gaan, voor mooie echos, de geslachtsbepaling en een hele complete 20 weken echo.

Groetjes Nathalie

Nathalie van Merode
Tijdens onze zwangerschap hebben we bij Babylook al in week 14 een prachtige echo gehad. We vonden het super om al zo vroeg te kunnen zien dat we een jongetje zouden krijgen. Een aantal weken later zijn we dan ook terug gegaan voor een 3D echo. Wat was dat speciaal! Samen met onze ouders voor het eerst ons knappe ventje zien. Onze kleine is ondertussen al geboren en wat lijkt hij op de 3d echo!! Manon, super bedankt voor deze bijzondere momenten!

Debbie de Vlaming
22 Mei Hemelvaartsdag onze eerste echo bij babylook.
Wat een geweldige ervaring was dat voor de eerste keer samen onze kleine uk zien, mijn man mocht ivm de regels niet mee naar onze algemene afspraken.

Superfijn geholpen en als verrassing konden we toen als zien wat het geslacht was. Toch 2 weken daarna nog een extra afspraak gemaakt om even weer te spieken, het blijft leuk om een mooie echo shoot mee naar huis te nemen.

Nu was het eindelijk tijd voor onze 4d echo we moesten tussen bepaalde weken komen ivm de ligging van de placenta. Vol spanning gingen we met familie naar de afspraak.

Maar onze kleine draak wou niet meewerken en verstopte zich mooi achter z’n handjes en uiteindelijk kwam er zelf ook een voetje in beeld. Alles was te zien behalve dat schattige snoetje waar je voor komt.

We mochten een weekje later terug komen voor een nieuwe, maar ook toen na een hoop gedans, gekriebel en gehuppel bleef de kleine lekker met z’n handje tegen z’n gezicht aan zitten. We kregen af en toe een glimp van z’n mondje of neusje te zien.

Voor ons was het toen al heel speciaal en bijzonder om dit mee te mogen maken. Maar toch vroegen ze of we voor een 3de keer terug wouden komen. Het was de laatste hoop en poging, we hebben nu eenmaal een eigenwijsje haha.

En samen met z’n 2en gingen we zonder hoop en gedachten naar de echo. En tadaaa daar was ons kleine wondertje. Geweldige mooie foto’s en een USB stick met de video erop meegekregen.

Zo enorm mooi om te zien, dat kleine schattige neusje en die bolle appelwangetjes.
Wij waren enorm blij met alle afspraken die we hebben gehad en zijn super tevreden geholpen en het heeft meer dan aan onze wensen voldaan.

Heel erg bedankt Team Babylook
Liefs

Marielle & Thom van der Kraan

Ook zo’n mooie ervaring van jouw kindje?