partners

Wij werken samen met verschillende deskundige partners

Boek een afspraak

Partners

Wij werken samen met verschillende deskundige partners op allerlei gebied. Op deze pagina lees je daar meer over.

Zwanger West Brabant

Je zwangerschap en de periode rondom en na de geboorte van je kindje is een bijzondere maar vooral ook spannende tijd. Er verandert veel in je lichaam maar ook in jullie leven. Samen kom je ineens voor veel onbekende dingen te staan. Zeker als je in verwachting bent van je eerste kindje is alles nog nieuw en spannend. Zwanger West Brabant kan jullie in deze periode helpen door middel van de zwangerschapscursusSamen Bevallen.

Dé cursus speciaal voor koppels. Samen leer je wat je kunt verwachten om zodoende vol rust en zelfvertrouwen deze mooie periode tegemoet te treden. Kijk voor meer informatie op www.zwangerwestbrabant.nl voor start data en locatie.

Babyspa Victoria

Mijn naam is Victoria, in April 2021 heb ik vol trots de deuren mogen openen van Babyspa Victoria.

In de speciale baby jacuzzi zal je kindje het veilige gevoel van de baarmoeder ervaren, waarna er gekozen kan worden voor een baby massage. Beide hebben vele voordelen, neem eens een kijkje op de website. Wat Babyspa Victoria uniek maakt is dat het een privé babyspa is waar er echt de tijd voor jou en je kleintje genomen word.

HomemadeByMargreet

Huisgebakken en met liefde gemaakt. Er is altijd een reden voor taart!

U kunt bij mij terecht voor taarten, cupcakes en traktaties. Alles met liefde bereid, uniek en geheel naar wens! Met als grootste inspiratiebron en testpanel mijn eigen lieve dochters.

Een feest is pas compleet met taart van HomemadeByMargreet. Meer informatie en inspiratie op www.homemadebymargreet.nl.

Ook zo’n mooie ervaring van jouw kindje?