Even voorstellen

Kom kennis maken met ons jonge, enthousiaste en professionele team.

Boek een afspraak

Ons team

Het Babylookteam is jong, enthousiast en vlot en staat overdag, ’s avonds en in het weekend voor je klaar. Al onze medewerkers beschikken over ruime scholing en ervaring, zijn ook werkzaam in het ziekenhuis en zijn allen gecertificeerd voor het maken van zwangerschapsecho’s.

Manon Broumels

Ik ben Manon, eigenaresse van Babylook en ook werkzaam als ZZP-er voor meerdere verloskundige praktijken. Daarnaast heb ik met een compagnon nog een tweede echocentrum in Fijnaart. Ik werk al ruim 23 jaar als echoscopiste en heb een wereldbaan. In maart 1997 ben ik, samen met mijn moeder, Babylook gestart. We waren één van de eerste “pretechobureau’s” in Nederland. Sinds enkele jaren heb ik de praktijk overgenomen en deze run ik nu samen met een fantastisch team. Iedere dag weer met heel veel plezier.

Karin Bartelen

Mijn naam is Karin en sinds 2008 werkzaam bij Babylook. Naast Babylook, werk ik als radiologisch laborant, met specialisatie echografie, in het Bravis ziekenhuis. Tijdens mijn opleiding heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de echografie. Mijn interesse voor dit vakgebied was meteen gewekt. Na diverse echo-opleidingen te hebben gevolgd voor afdeling radiologie, ben ik mijn kennis gaan verbreden op gynaecologisch gebied. Toen er een vacature kwam bij Babylook heb ik hier ook meteen op gereageerd.

Mariëlle van Bouwhorst

Ik ben Mariëlle van Bouwhorst, een creatieve en sportieve vrouw, getrouwd met John. Moeder van 3 zonen en oma van een kleinzoon. Bij babylook beantwoord ik de telefoon, mail en plan de afspraken voor de pretecho’s. Contact met de mensen die in blijde verwachting zijn maakt het werk wel speciaal. Het blijft steeds bijzonder als ik de mooie plaatjes van de echo’s zie.

Elma Nendels

Mijn naam is Elma, en ik ben sinds kort bij Babylook als echoscopiste aan het werk. Sinds 1991 werk ik als echoscopiste, eerst op de afdeling radiologie, daarna heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de overstap gemaakt naar gynaecologie en verloskunde. Wat is het toch een mooi vak!

Ik geniet elke keer weer van het in beeld brengen van een nieuw klein mensje! Ook vind ik het leuk om uitleg te geven van wat er allemaal te zien is en zo de ouders kennis te laten maken met hun kindje.

Sandra Antens

Mijn naam is Sandra en in 2021 kreeg ik de mogelijkheid om bij babylook te komen werken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en wat vind ik het leuk om te doen!
Ik werk in het Bravis ziekenhuis als radiologisch laborant met specialisatie echo. Ook heb ik een aantal jaar gynaecologische- en zwangerschapsecho’s gedaan op de afdeling gynaecologie.
Echografie is meer dan alleen mijn werk. Ik vind het echt een sport om zo mooi en duidelijk mogelijke plaatjes te maken. Als het dan lukt geeft dat zoveel voldoening! Helemaal als je daar aanstaande ouders blij mee mag maken.