Even voorstellen

Kom kennis maken met ons jonge, enthousiaste en professionele team.
Boek een afspraak

Ons team

Het Babylookteam is jong, enthousiast en vlot en staat overdag, ’s avonds en in het weekend voor je klaar. Al onze medewerkers beschikken over ruime scholing en ervaring, zijn ook werkzaam in het ziekenhuis en zijn allen gecertificeerd voor het maken van zwangerschapsecho’s.

Manon Broumels

Ik ben Manon, eigenaresse van Babylook en ook werkzaam als ZZP-er voor meerdere verloskundige praktijken. Daarnaast heb ik met een compagnon nog een tweede echocentrum in Fijnaart. Ik werk al ruim 23 jaar als echoscopiste en heb een wereldbaan. In maart 1997 ben ik, samen met mijn moeder, Babylook gestart. We waren één van de eerste “pretechobureau’s” in Nederland. Sinds enkele jaren heb ik de praktijk overgenomen en deze run ik nu samen met een fantastisch team. Iedere dag weer met heel veel plezier.

Karin Bartelen

Mijn naam is Karin en sinds 2008 werkzaam bij Babylook. Naast Babylook, werk ik als radiologisch laborant, met specialisatie echografie, in het Bravis ziekenhuis. Tijdens mijn opleiding heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de echografie. Mijn interesse voor dit vakgebied was meteen gewekt. Na diverse echo-opleidingen te hebben gevolgd voor afdeling radiologie, ben ik mijn kennis gaan verbreden op gynaecologisch gebied. Toen er een vacature kwam bij Babylook heb ik hier ook meteen op gereageerd.

Mariëlle van Bouwhorst

Ik ben Mariëlle van Bouwhorst, een creatieve en sportieve vrouw, getrouwd met John. Moeder van 3 zonen en oma van een kleinzoon. Bij babylook beantwoord ik de telefoon, mail en plan de afspraken voor de pretecho’s. Contact met de mensen die in blijde verwachting zijn maakt het werk wel speciaal. Het blijft steeds bijzonder als ik de mooie plaatjes van de echo’s zie.

Mariella Meeuwissen

Ik ben Mariella, ik ben 30jaar en ik heb een van de aller tofste banen, want ik werk als echoscopiste bij Babylook! Wat is er leuker dan mensen blij maken met een sneakpeak van hun kleine wondertje. En wat dacht je van het de ouders in spe te kunnen vertellen wat voor geslacht het wordt, dat is toch een geluksmomentje?! Het zijn bijzondere momenten waarmee ik anderen blij maak, maar waar ik zelf ook veel energie van krijg.