Voor jouw pretecho

Zonder verwijzing van arts of verloskundige kun jij bij ons terecht om alvast kennis te maken met jouw kindje

Boek een afspraak

Wat doen wij

Naast de goede zorgen van jouw arts of verloskundige wil jij nu al meer weten over jouw kindje. Dit kan zijn ter geruststelling, om het geslacht te ontdekken of om gewoon samen met je partner en familie jouw kindje te bewonderen.
Hiervoor kun jij bij ons terecht!

Maak nu jouw afspraak voor een extra echo

De echo

De 2d echo’s , zoals je die kent van de verloskundige, maken wij vanaf 6 weken tot het einde van de zwangerschap. Bij iedere echo geven wij foto’s mee en desgewenst een USB met foto’s en een film.

De geslachtsbepalende echo kun je in laten plannen vanaf ruim 13 weken. De bekendmaking aan familie en vrienden kun je via ons combineren met een ballon, confettikanon, mooie taart of hippe kraskaarten. Heb je andere wensen, bespreek het met ons.

3D en 4D beelden
De beste periode voor mooie 3D of 4D (dimensionale) realistische beelden van jullie kindje is tussen de 23 en 30 weken. Het kindje heeft dan meer volume en er zijn meer details herkenbaar. Als we boffen kunnen we het kindje zien lachen, drinken of geeuwen. Bij een placenta aan de buikzijde adviseren we deze echo voor 27 weken. Ook bij deze echo zijn opnames op USB stick mogelijk, zodat je thuis nog eens na kan genieten van foto’s en bewegende beelden met tekst en uitleg.

Breng gerust mensen mee om deze ervaring met je te delen.

Collage echo's

Belangrijk om te weten:

  • De kwaliteit van de echo’s is mede afhankelijk van de ligging van het kindje en de hoeveelheid vruchtwater. Mocht de echo niet lukken omdat de omstandigheden niet optimaal zijn, dan mag je op een ander tijdstip nog een keer terugkomen voor een nieuwe poging. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
  • Het ultrageluid, waardoor het echobeeld tot stand komt, is voor zover bewezen, onschadelijk voor jouw ongeboren kindje.
  • Wij stellen geen medische diagnoses bij het maken van de echo.
  • Bij afwijkende bevindingen nemen wij uiteraard, in overleg met jou, contact op met de behandelend arts of verloskundige.
  • Een pretecho geeft geen garantie voor een gezond kindje!
  • Babylook is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade, voortvloeiende uit haar werkzaamheden.
  • Bij verhindering graag 12 uur voorafgaande aan de afspraak annuleren. Anders zijn we helaas genoodzaakt om €25 in rekening te brengen.